De zwarte stern is een kleine donkere stern van ongeveer 24 cm. In de zomer zijn beide geslachten te herkennen aan hun zwarte lichaam, grijze vleugels en witte onderstaart.

Het voedsel van de zwarte stern bestaat uit grote insekten, vissen, schaaldieren en spinnen.



Een set foto's van de zwarte stern

Klik op de foto van zwarte stern om een serie foto's te zien. Ga met de muis op de foto staan en klik op "next" of "prev".

zwarte stern - Wieden - mei 2006

Laatste wijziging: 16 april 2013

Copywrite